Escola Bertí

   La Cuca de Llum cuina i oci s'encarrega de gestionar el menjador escolar de l'Escola Bertí, situada a l'Ametlla del Vallès.

 

 

   La Cuca de Llum oferim un servei educatiu i de qualitat envers la diversitat alimentària dels infants en el seu temps de lleure durant l'estona de menjador, mantenint la cuina de confiança i qualitat de sempre.

 

   L'estona de menjador és un espai d'aprenentatge social i alimentari on els infants assoleixen coneixements i adquireixen importants valors, hàbits i actituds tant en l'àpat com en el lleure.

 

   Els productes de la nostra cuina són adquirits envers els principis de qualitat, proximitat i caire natural i ecològic, deixant de banda tots aquells productes fruit d'una mecanització o producció industrial per tal de contribuir a un bon equilibri nutricional i seguint les recomanacions nutricionals de La Generalitat de Catalunya. La nostra cuina entén la necessitat i estableix el principi de treball amb constància amb les famílies, per tal de poder oferir una dieta rica i variada als infants. Així, procurem dissenyar els nostres menús tenint en compte que aquestes famílies puguin elaborar sopars senzills, garantir la varietat i l'equilibri en l'alimentació global dels seus fills.

 

 

Preus per menú:

- Alumnes fixes -> 6,54€

- Alumnes esporàdics -> 7,19€

 

Aquest preu està fitxat per la Generalitat de Catalunya.

 

 

   Si vols inscriu-re al teu fill/a omple el formulari que trobaràs al següent enllaç:

 

Per a alumnes del curs passat: 

https://forms.gle/FmKmRTqBgcseagJq9

 

Per a nous alumnes curs 22/23:

https://forms.gle/pLq2gyFC831iVCVH7

 

Equip monitoratge i cuina curs 22/23

Preus SAM i SAT curs 22/23

Tiquets esporàdics:

- 30 min: 1,5€

- 1 hora: 2,25€

- 1h 30 min: 3€

Alimentació saludable a   l'etapa escolar

El Departament d'Educació de la Generalitat ha publicat una guía que conté recomanacions per a una alimentació saludable tant a casa com a l'escola.

 

L'objectiu d'aquesta guía és facilitar als centres educatius i a les famílies eines per revisar acuradament les planificacions alimentàries i alhora promoure entre la població en edat escolar hàbits alimentaris saludables.

 

Nosaltres, com a empresa de menjador escolar, considerem molt important seguir aquestes recomanacions i ens posem al dia continuament per oferir un servei el més adequat possible, ja que a l'etapa escolar és imprescindible tenir una bona alimentació per desenvolupar-se correctament.

Alimentació saludable a l'etapa escolar.[...]
Documento Adobe Acrobat [3.2 MB]

Contacte

La Cuca de Llum cuina i oci, SL
C/ Anselm Clavé, 6
08480 L'Ametlla del Vallès

 

Correo electrònic: lacucadellum.lametlla@gmail.com


També ens podeu trucar al telèfon: 

645549917 (oficina) 640248593 (menjador)

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© La Cuca de Llum cuina i oci, SL